Funktioner i Termos

Frånvaroanmälan.
Spelare som inte kan delta på träning eller match gör en frånvaroanmälan - från mobilen eller datorn. Frånvaro kan anmälas för enstaka dagar eller för perioder senare under säsongen. Även ledare kan använda funktionen.

Matchuttagning
Tränare tar ut kommande laguppställningar i uttagningsverktyget och när det är dags för publicering görs det med ett enkelt klick.

Text och bildblogg
För dokumentation runt laget och snabba meddelanden finns på Termos förstasida en och text och bildblogg. Här kan man t.ex. ta bilder eller film från träning eller match och snabbt

Statistik
Alla laguttagningar och frånvaroanmälningar sparas i systemet. Det här genererar statistik utan att någon behöver samla in och sammanställa. Träningsnärvaro i procent och antal pass, antal spelade matcher och på vilka nivåer.

Träningsdagbok
I Träningsdagboken finns spelarens träningar med laget sammanställda och här kan även spelaren ge en egen kommentar till passet och ange ansträngningsgrad. Om man deltar i andra sporter eller genomför annan träning utanför laget kan man lägga in dessa pass i dagboken och på så sätt får både tränarna och spelarna själva överblick över sin totala träningsmängd.


4. Hur används Termos »